השמנה לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/05/2016 | 14:44 | מאת: אילה

עשיתי ניתוח שרוול לפני 7 שנים ירדתי 40 ועליתי 30 מפחדת ממיני מעקף מה האופציות הנוספות? האם אפשרי לעשות טבעת?

טבעת לא בא בחשבון...לא אצלנו.. ממליץ לך על ביקור במרכז בריאטרי, לדיון משותף רב תחומי. זה לא מקצועי לומר לך תעשי זה או זה ,ללא עיבוד הנתונים. צריך לפחד מכל ניתוח,אין ניתוח נטול סיבוכים!!גם אם באחוז נמוך.ובידיים הכי טובות. את יכולה גם להגיע למרכז שלנו בימי ג, טל לקביעת תור 04-8359315 תור למרפאה בריאטרית רב תחומית. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים