התייעצות לגבי בלון קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/04/2016 | 00:08 | מאת: חן

שלום רב, בת 25, סובלת מעודף משקל - BMI 36.7, משקל 100 ק"ג גובה 1.65. הייתי אצל רופאת המשפחה שמסרה לי שלא יאושר לי ניתוח בריאטרי במשקל הנוכחי. בשנת 2012 התעניינתי לגבי הכנסת בלון אך נאמר לי שההליך לא מוכר אצל חברות הביטוח הרפואיות. מבקשת לדעת האם יש שינוי בנושא - האם חברות הביטוח מכירות בהליך? יש לי ביטוח פרטי של חברת הראל. לחלופין, האם יש שינוי כלשהו בעלות ההליך? תודה.

בוקר טוב חן! יש לנו הסכמים מול רוב חברות הביטוח הגדולות - כולל הראל צריך לבוא לייעוץ ראשוני ואז תשבי עם מתאמת הניתוחים והיא תדאג לכל הסידורים מול חברות הביטוח. אשמח לראות אותך באחת ממרפאותי לספר לך על כל התהליך, לענוות על כל שאלותייך ולעשות תיאום ציפיות. Http://www.dr-dean.co.il חג שמח

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים