דליפה לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/04/2016 | 21:32 | מאת: ליהי

היי נותחתי בתחילת במרץ בניתוח שרוול ושבוע לאחר מכן הגעתי למיון עם כאבים ולחצים חזקים, מה שהתברר כדליפה.. היום, חודש וחצי אחרי שהות בשני בית חולים אני אובדת עצות. כמובן שעשו ניתוח לאחר ההגעה למיון, שם לא עצרו את הדליפה. מאז הוכנס סטנט, והוצא, שמו קליפס, ונעשה עוד ניסיון לסטנט שהוצא שוב כי הגוף לא מקבל אותו האופציה שלי כרגע היא להמתין, ובכנות, אחרי חודש וחצי אני לא מרגישה שזה אפשרי. אלו עוד אופציות יש לטיפול??

שלום ליהי! הגישה לדליפות היא מאד מורכבת ולעיתים מאד מייגעת, כל מקרה מטופל אחרת ולפי התקדמות המקרה ומצב המטופל. אשמח לראות אותך לייעוץ באחת ממרפאותי ולעזור מנסיוני עד כמה שניתן. http://www.dr-dean.co.il/why-bariatric/typvl-bsybvkym-lahr-nytvhym-bryatryym/

24/04/2016 | 12:53 | מאת: ליהי

אני כרגע מאושפזת... יש אפשרות ליצור אעתך קשר טלפוני?? או שההורים שלי יגיעו לפגישה איתך?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים