כרגע אני לפני ואני מתוסכל

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/02/2016 | 17:07 | מאת: אלטמן דוד

נאמר לי שאני צריך לעבור אבחנה פסיכיאטרית לפני הניתוח הבריאטרי .אני יודע את ההשלכות שנוצרות אחרי הניתוח הבריאטרי.את הכמות מזון הנמוכה מאוד שאוכל להכניס לגופי ואיך אורח חיי ישתנה לאחר הניתוח.אני עושה את הניתוח בגלל הבעיה הפיזית שלי יש לי צליעה עקב שיתוק מוחין מלידה והמשקל גם מכביד על ההליכה שלי וגם מפריע לי נשימתית וחושב שאם עזרה כרורגית אצליח לבלום את ההשמנת יתר שלי ואורך חיי ישתפר משמעותית מה שאני פוחד זה שהפסיכיאטר יגיד לי שאם דיאטות אצליח ואני ניסיתי כל כך הרבה אך התמכרות למתוקים חוסמת הצלחה בעדי.אשמח לדעת האם אני מוכן לשיחה זו או מה יותר יגרום לי לשכנעו שהבריאטריה תעזור לי יותר בברכת שבת שלום דוד

אם אתה עומד בקריטריונים לניתוח מביחת BMI +- אם יש מחלות רקע. אז לא צריכה להיות בעיה לקבל אישור קופ"ח שלך. יעוץ פסיכיאטרי הוא חובה רק אם יש רקע פסיכאטרי. הנחיות משרד הבריאות הן - צריך בחלק מההכנה לניתוח - יעוץ עובדת סוציאלית או פסיכולוג או פסיכיאטר - רק אחד מהשלושה. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים