כמויות אוכל אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/01/2016 | 23:02 | מאת: נאנא

שלום. היום התחלתי את שלב המזון הדייסתי. 3 כפות של מחית לא משביעים אותי. אני מרגישה רעבה. רציתי לבדוק האם זה הרבה מידי יום עם מזון כזה- *1/2 כוס דייסת סולת *כוס מרק עוף טחון עם שתי כפות של קוסקוס *2 כפות גבינה לבנה עם לימון *מחית בננה וחצי אגס *4 כפות מחית סלט טונה (ביצה קשה טונה ומעט מיונז טחונים) ו2 כפיות ממרח כוסברה *מחית בננה וחצי תפוח זה מפחיד אותי שזו כמות גדולה מידי גי אני שומעת ממשורוולים שמיד אחרי 3 כפיות של מזון הן מפוצצים. בבקשה חוו דעתכם. תודה.

הפורום אינו מיועד לענות על שאלה כזו. פני לדייטנית ...!! בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים