לאחר מעקף

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/11/2015 | 15:04 | מאת: מור

האם לאחר מעקף קיבה ותיקון בקע סרעפתי רצוי לבצע גסטרוסקופה וקולונוסקופיה או MRI על מנת לוודא שהכל תקין לאחר ניתוחים אלו? האם אמורות להיות הדבקויות לאחר הניתוחים הללו והאם הן עלולות לגרום לכאבים מה הפתרון להדבקויות? אשמח לתשובות

מה שחשוב,זה ללכת לביקורת מנתח ודייטנית,ולא לחשוב על ביצוע בדיקות מיותרות,חשוב גם לא לקרוא הרבה באנטרנט שמכיל המון מידע מטעה ושמכניס את החולים למחשבות שליליות.... אם עברת את הניתוח בסדר וללא סיבוכים,חשוב לחזור לביקורת ומעקב מנתח ודייטנית. ואם יש תלונות כאלה או אחרות,יש להציגן ,ובטוח לפי זה המנתח יוכל לתת מענה.....ולא לחשוב על MRI!!!! שזה שטויות.!!! לחזור לביקורת!!!!!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים