במי לבחור כמנתח?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/11/2015 | 16:20 | מאת: תות

קיבלתי אישור מקופ"ח לעבור ניתוח בריאטרי, הובהר לי כי דרך כללית פלטינום אוכל לבחור מי ינתח אותי באסותא או במדיקל סנטר הרצליה, יש כל כך הרבה רופאים, אני לא יודעת במי לבחור, אני רוצה את הטוב והמנוסה ביותר! אני אשמח לקבל המלצות, וכן לשמוע מעט על הועדה...אני מאוד חוששת ממנה. Help תודה!

זה לא לפורום.. תעסי בדיקת שטח.. בהצלחה..

30/11/2015 | 16:33 | מאת: רות

אני ממליצה בכל פה על דר' מאדי, הוא ניתח אותי "מעקף קיבה". הוא אנושי, מקצועי וסבלני. לו הייתי צריכה להנתח בשנית הייתי בוחרת בו

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים