כפל בכיס המרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/11/2015 | 19:24 | מאת: שייקה

עברתי בדיקת US בטן, בפיענוח נרשם שהודגם מוקד אקוגני בקוטר1.8 ס'מ צמוד לדופן כיס המרה ומומלץ בירור CT בטן ב CTבטן לא היו מימצאים בכיס המרה, US חוזר ציין שהודגם כפל בכיס המרה וכנראה שהוא אנטומי, בבדיקות US קודמות שהיו לי, מעולם לא הודגם כלום בכיס המרה, התלונה שלי היא תחושת גירוי,צריבה, בחלק הבטן הימני,עד אפילו המיפשעה,עברתי ניתוח בקע לפרוסקופי, דו צדדי, אבל המנתח טוען שהתחושה לא נובעת מהניתוח, והוא לא יודע להסביר את הגורם לה, עברתי קולונוסקופיה לפני חצי שנה, יצאה תקינה,האם עשוי להיות קשר בין בדיקת קולונוסקופיה, לבין הכפל הזה? האם הכפל הזה כפי שנרשם, יכול להסביר את תחושת הגירוי\הצריבה שאני מרגיש באיזור הבטן הימנית? אם לא, מה יכול לגרום תחושת צריבה,[גירוי] כזו? תודה

הפורום אינו מיועד ליעוצים רפואיים. ממליץ לך לבחור כירורג טוב ולהתייעץ איתו לגבי הממצאים הללו. במקביל יעוץ רופא פנימאי טוב. בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים