שאלה לדר חוסאם

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/10/2015 | 08:05 | מאת: בחורה מצפון

דר חוסאם שלום אני לאחר ניתוח שרוול קיבה ב2013 וב2014 עברתי ניתוח מעקף קיבה עם כריתת כיס מרה מאז הניתוח אני זובלת מהרבה בעיות כאבי בטן שאין להם הסבר שלשולים התייעצתי עם המנתח אותך בקשר לניתוח ביטול מעקף קיבה  הוא טוען שאין דבר כזה האם זה נכון ? האם לא ניתן לעשות ניתוח ביטול מעקף קיבה ?

לאחר ניתוח שרוול -לאחר מכן בוצע מעקף קיבה,למה? היה רפלוקס? או בעיה אחרת? טכנית קשה לחבר שוב את השרוול ולבטל את המעקף... בכל מקרה מצב מורכב כמו שלך,מצריך ביקור ודיון ואולי ניתן לפתור לך את הבעיה ללא ניתוח - צריך לבדוק לעומק את כל הנתונים. את יכולה לקבוע תור למרכז שלנו - למרפאה גסטרובריאטרית - ד"ר דין,ולמרפאה כירורגית....04-8359315 נשמח לעזור.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים