לגבי מינון צריכת פולי קפה ירוק (שאלה לד"ר דין קרן)

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/08/2015 | 08:11 | מאת: סיגל

ד"ר דין קרן שלום! קראתי את מאמרך המרתק והמקיף על המחקר שבוצע בנושא פולי קפה ירוק- לירידה במשקל ומסקנותיו. במאמר אתה מציין שהמינון האפקטיבי שניתן למושאי המחקר והראו תוצאות-הוא 1050 מ"ג ו-700 מ"ג. רוב התמציות הנמכרות ע"י חברות שונות בשוק בארץ מציע כמוסות של כ-100 מ"ג בלבד, תוך נטילה של 1-2 כמוסות ביום לפני ארוחה (סה"כ כ-200 מ"ג ליום). כיצד זה מתיישב עם תוצאות המחקר המראות השפעה על מי שנטל כמות של פי 7 ו-10 מכך?? אין המוצרים המוצעים דלים מדי במרכיב תצמית פולי הקפה לצורך השגת המטרה? כמו כן אם יש לך המלצה על מוצר ספציפי אשמח לשמוע על כך תודה.

המינון האפקטיבי של פולי קפה נתון במחלוקת. אופן הנטילה - אין הסכמה - אם בצורה של אבקה בקפה או כמוסות... כל אחד מה שמתאים לו מעבר לכך השאלה לא מתאימה לנושא הפורום יום נעים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים