ויטמינים אחרי 4 שנים מהניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/07/2015 | 12:32 | מאת: יעל

שלום רב, נותחתי שרוול לפני למעלה מארבע שנים. אחרי שנה וחצי, הפסקתי עם מולטיויטמין. לוקחת רק ויטמין די. האם צריך להמשיך במולטיויטמין כל החיים? אציין שויטמין בי 12 תקין לחלוטין, וגם ההמוגלובין בדם. את שאר ויטמין בי, רופאת המשפחה לא מוכנה לתת לי לבדוק. כמו כן הברזל סביר, למרות שבמאגרים היו קצת נמוכים, והצלחתי להעלות אותם קצת. אציין שאני אוכלת הכל ומאוזן ללא בעיה. אשמח לתשובה.

שלום רב! אחרי 4 שנים מהשרוול - אם את אוכלת בריא ומאוזן אז לא בטוח שצריך לקחת ויטמנים.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים