ניתור שרוול או אנדוברייר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/07/2015 | 07:18 | מאת: דלית

הת 60 משקל 82 גובה 154 סובלת מסכרת 2 עם A1C-12.5, כמו כן עם כולסטרול (לוקחן כדור 40 מ"ג) וריפלוקס לוקחת כדור 1 לוסק פעם ביום ראשית שאלתי מה עדיף במקרה שלי ניתוח שרוול או אנדו ברייר כמו כן הבנתי שאנדו ברייר לא מוכר בקופ"ח לגבי השתתפות, כמה זה עולה פרטי

שלום דלית, יש שיקולים לשני הכיוונים - דברים בלתי הפיכים, פשטות התהליך, יעילות, עלויות, סיבוכים.... ה-BMI שלך מתקרב ל-35 כך שאת מאד קרובה לאפשרות של אישור שרוול. אין השתתפות של קופ"ח לאנדוברייר אני מציע לך לבוא להתלבט ביחד מה העדיף ביותר באחת ממרפאותי. רק חשוב מאד מאד שתדעי שהיסודי להצלחת כל תהליך לאורך זמן הוא שינוי באורח החיים והכל תלוי באיזו כלי עזר את משתמשת. לפניות: http://www.dr-dean.co.il/contact-us/

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים