נסרין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

דר מאדי שלום עברתי ניתוח שרוול שהסתבך בריפלוקס קשה לפני שנה וחצי עברתי ניתוח מעקף קיבה עקב הריפלוקס הקשה מאז הניתוח סובלת מצרבות קשות כאבי חזה בחילות הקאות מטופלת בנקסיום למרות שאני לוקחת כל יום תרופות עדיין סובלת עם כל ארוחה האוכל חוזר ויש לי בעיה תקופה אני פשוט לא מצליעה לבלוע . בבדיקת סיטי שעברתי לפני יומיים בקע היאטלי קטן בקיבה האם זה קשור ??

זה כן יכול להיות קשור,בניתוח מקעף קיבה,כאשר המנתח יודע מראש שקיים בקע סרעפתי,חובה לתקן אותו.ואם לא היה אז הוא לא ידע על זה. בכל מקרה CT פחות מדויק להדגמת הבקע,צריך לעשות בדיקת וק"ת ולאחר מכן גסטרוסקופיה. בכל מקרה ממליץ על ביקור ויעוץ מעמיק יותר,לגבי הממצאים. לאחר מכן ניתן להציע טיפול.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים