ועדה בריאטרית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/05/2015 | 00:06 | מאת: ענבר

שלום דר, לא עברתי ועדה בריאטרית במדיקל סנטר מאחר והייתי גבולית. האם יש לי אפשרות לגשת לועדה באסותא או מקום אחר?

זה שלא עברת את הוועדה במידקל סנטר,לא אומר שתעברי אותה באסותא,אני לא מכיר אף אחד ממידקל סנטר,(אני חיפאי),ולא חושב שסתם פסלו אותך,בוועדה יש צוות מקצועי ולעניין,ואסור להם להתפשר ,כי בסופו של דבר צריכים לכבד את החוק,ולכן גם הוועדה של אסותא לא פחות מקצועית מזו של מדיקל סנטר. נסי חצי שנה כולל ביקורים אצל דייטנית אולי תצליחי לרדת במשקל בלי ניתוח. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים