המשך

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/05/2015 | 19:33 | מאת: המשך לכדורי הרזיה

צה הבעיה לקחת כדורי הרזיה כדי לשמור על משקל לא לעלות אני לא מאנשים שמקפידים על תזונה נכונה כל 3 שעות עובר עלי יום בלי אוכל וביום לאחרי אני אוכלת הכל ביום לאחריו מאזנת והלאה גם עושה ספורט יומי אני מפחדת לעלות שוב במשקל אחרי שנתיים וחצי מכיוון שהקיבה מתחילה להגדל אחרי ירידה של 72 קילו

את לא יכולה לדעת באם הקיבה גדלה לאחר הניתוח.מה שחשוב לאחר הניתוח,הוא לעשות סדר יומיומי עם האוכל,וגם מפגשים כל מספר חודשים עם דייטנית קלינית,ואם יש אפשרות ליצור קשר ולהשתתף בקבוצות תמיכה ופורומים של אנשים שעברו ניתוחים לירידה במשקל. כדי לא להישבר נפשית,מותר פעם בשבוע לזייף ולאכול דברים שאסור לך.חשוב מאוד האיזון הנפשי....לשמור רוב הזמן.....וכצט לזייף!! בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים