ניתוח טבעת לפני חצי שנה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/05/2015 | 21:49 | מאת: אורחת

חצי שנה בערך אחרי ניתוח טבעת וירידה בקצב מאוד איטי עד היום 20 קילו פחות . שמשקל התחלתי היה 150 . הרופא סגר לי לעשר וחצי ואמר לעבור רק לאכול גבינות וירקות בלבד שאם לא אני יקיא . מאז שסגרתי לסגירה כזאת אכן יש הקאות אבל לא יומיומית פעם ב . האם זה הגיוני שאני יאוכל רק גבינות וירקות קשה מאוד לבצע משימה כזאת . מה עושים ? והאם לסגור עוד במצב הנתון שיש הקאות ?

אם את מקיאה,יכולות להיות שתי אופציות,או שאת אוכלת מהר ולא לועסת היטב את המזון,או שהטבעת סגורה יותר מדי. עלייך להתייעץ עם הרופא המנתח וגם ביקורת אצל דייטנית להדרכה. בברכה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים