בעיית יציאות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/04/2015 | 17:23 | מאת: רוני לי

שלום, אני כבר חודש לאחר הניתוח. ידוע לי כי עניין היציאות משתנה עקב הניתוח, אני מרגישה זאת על בשרי. הנושא עצוב לי נורא כי אני מתהלכת בתחושת כבדות רוב היום אפילו שאני לא אוכלת. קשה לי נורא להוציא את צרכיי וזה תמיד מרגיש לי כמו אבן תקועה (יסלחו לי הנגעלים). ניסיתי שמן פארפין ולא עזר לי. יש לכם רעיון או דרך להסביר לי איך ולמה זה קורה? ומה עליי לעשות? תודה.

לנסות חוקן קטן או נרות גליצרין,לשתות מספיק מים 8 כוסות ליום,ולשתות PEGLAX (לקנות מבית המרקחת) כוס אחת ליום. וללכת לביקורת דייטנית.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים