שאלה לדר מאדי

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/04/2015 | 16:03 | מאת: בחורה מצפון

דר שלום בחודש אוקטובר עברתי לפרסקופיה אבחנתית עקב כאבי בטן לציין שאני אחרי שרוול קיבה לפני שנתיים ולפני שנה מעקף קיבה עם כריתת כיס מרה בלפרוסקופיה אבחנתית סגרו את הפתחים . לציין שאני עדיין סובלת מכאבי בטן נוראיים האם ניתן לעבור עוד הפעם לפרסקופיה אבחנתית ?

במקרה שלך יש צורך בהשלמת בירור שיכלול גסטרוסקופיה עד להשקה התחתונה,ואולי קולונוסקופיה,וצילום וושט קיבה מעי דק.בכל מקרה כדי למצוא פיתרון לבעייתך.ממליץ ביקור אצל אחד הקוליגות המומחים שכן מנוסים בניתוח מעקף קיבה,או אצלנו במרפאות חוץ. קשה לי לענות לך כך ללא עיון ובדיקת הנתונים.במידה וכל הבירור יהיה שלילי,כן יש מקום ללפרוסקופיה אבחנתית-טיפולית.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים