משורוולת כבר שנה ושמונה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/04/2015 | 19:22 | מאת: משורוולת כבר שנה ושמונה

היי , אני משרוולת כמעט שנה ושמונה חודשים לפניי שבועיים שקלתי 59 ולפניי כמה ימים עליתי על המשקל ומסתבר שעליתי למשקל של 61.2 קילו דבר אשר הפחיד אותי וזעזע בו זמנית ! מפחדת לחזור למה שהייתי בתחילת דרכי, האם זה אומר שהעליה תתמשך כמו שקורה לכל המשרוולים לאחר תקופה יפה ?

אל בהלה ולא להזדעזע.!!תמיד ישנן תנודות של 1-2 קילו ,מומלץ בשנה השניה לאחר הניתוח,4 ביקורים אצל דייטנית במסגרת קופ"ח או במרכז הבריאטרי בו עברת את הניתוח.

18/04/2015 | 08:49 | מאת: משורוולת כבר שנה ושמונה

תודה רבה לך דר

03/06/2015 | 15:19 | מאת: משוורולת 6 שנים

אחרי ניתוח שרוול לטווח ארוך עולים בממוצע חצי ממה שירד...לא אחרי שנתים אבל אחרי 5 שנים כן...

08/06/2015 | 11:11 | מאת: דנה

אם ממשיכים לשמור על כמות אוכל מדודה , ומקנים הרגלי אכילה בריאים, בכל זאת משמינים אחרי 5 שנים ?? הרי הקטע בניתוח שהוא "מאפס" אותך לבן אדם "רזה" עם קיבה של בן אדם רזה .. מכאן רק תמשיך לשמור , או שלא ??

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים