השמנת יתר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/04/2015 | 18:44 | מאת: אלקלעי טלי

שלום דר דין קרו, אני בת 55, משקלי 65, גובה 1.52. אני סוכרתית לא מצליחה לאזן את רמת הגלוקוז 201, a1c 8.0% , עם אנדמי כבד וכולסטרול גבוהים. האם אני יכולה להתאים לניתוח טבעת בקיבה. או דרך טיפול שתעזור לי, מודה על תשובתך, טלי

אני לא מהממליצים על ניתוח טבעת עקב סיבות רפואיות ותזונתיות שאשמח לפרט בייעוץ רפואי. כיום יש טיפולים אנדוסקופיים מוכרים לסכרת - תוכלי לעיין בזה באתר: http://www.gastroenterology.co.il/gstr-briatr/endobarrier/

19/04/2015 | 09:23 | מאת: אלקלעי טלי

דר דין קרן תודה על תשובתך הנל והשיחה הפלאפונית שלא צלחה. קראתי בעיון באתר המומלץ על הטיפול (ההליך) הנקרא אנדוברייר . כיצד אני קובעת עמך יעוץ והסבר לגבי הנושא הנל. תודה מכל הלב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים