8 חודשים אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/04/2015 | 19:11 | מאת: חן

שלום דוקטור אני 8 חודשים אחרי שרוול ירדתי בערך 35 קילו ואני מרגישה שלאט לאט הקיבה נמתחת ואני יכולה לאכול קצת יותר יש לציין שאני שומרת ולא נוגעת בחטיפים שוקולדים עוגיות ושאר הדברים המשמינים למינהם ואני באמת משתדלת לשמור על תזונה נכונה .. רציתי לשאול אם זה הגיוני שזה קורה או שזה משהו שנדפק אצלי .. ואם כן איך אפשר למנוע את זה שהיא תמשיך להתרחב ?

כפי שאמרתי אלפי פעמים היסוד להצלחת השרוול הוא אורח חיים בריא - את מרגישה משהו שהוא רגיל לחלוטין....

08/06/2015 | 11:07 | מאת: דנה

מה זה משהו רגיל לחלוטין ?? אם שומרים על כמות אוכל מדודה שהיא בריאה(שזה האורח חיים הבריא) אז הקיבה לא אמורה להתרחב !! לא ??

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים