3 חודשים אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/03/2015 | 01:25 | מאת: מירית אוקנין

היי עברתי ניתוח שרוול לפני 3 חודשים וירדתי רק 15 קילו יש לציין שאני מכירה עוד אנשים עברו את הניתוח וב3 חודשים ירדו לפחות 25 קילו ואפילו יותר, אני אוכלת לפי תפריט מסודר וגם עושה ספורט, השאלה למה הירידה שלי כללל כךךך איטית? היתכן שיש כשל בניתוח? זה מאוד מסתכל אותי לאחרונה מה אפשר לעשות?

אצל כל אחד זה מאד שונה - וקשור להרבה פקטורים רפואיים ותזונתיים היסוד להצלחה ארוכת טווח הוא יישום מלא של אורח חיים בריא ונכון בלבד

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים