אחרי שרוול סובלת מצרבות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/03/2015 | 00:12 | מאת: אורלי

היי שמי אורלי עברתי ניתוח שרוול(הייתי עם טבעת ועברתי לשרוול) לפני חודשיים וחצי אפשר לומר שיש לי ירידה דיי איטית לדעתי(14 קילו) בחודש וחצי האחרונים אני ממש סובלת מצרבות...כמובן שקיבלתי כדורים לצרבות אבל זה ממש מציק לי, אשמח לדעת ממה זה נובע. תודה מראש

יש כל מיני כדורים לצרבות ..... אומפרדקס עד לנקסיום אולי זה ממשיך ללא הרף כדאי לעבור הערכה גסטרואנטרולוגית (רפואית - תזונתית) - אשמח כמובן לייעץ לך באחת ממרפאותי יום נעים

24/03/2015 | 21:58 | מאת: אורלי

אני משתמשת באומפרדקס אבל השאלה ממה זה נובע כל הצרבות...לפני הניתוח לא סבלתי מזה בכלל ובגלל זה זה קצת מדאיג אותי

השרוול עושה את הקיבה למאד צרה - וחומצות עולות למעלה - זה תופעה מאד שכיחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים