כשלון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/03/2015 | 15:03 | מאת: אלה

שלום עברתי ניתוח שרוול לפני 3 שנים. ירדתי כ30 קילו ועליתי הכל בחזרה . נכון שלא הקפדתי על ספורט ולא על תזונה נכונה . מודה באשמה ועל כך אני משלמת בריבית. האם ניתן לעבור ניתוח חוזר ?כי אני לא מצליחה לרזות בכוחות עצמי . תודה

אפשר לעבור ניתוח נוסף - אבל חשוב מאד שתביני את ההשלכות של הניתוח... כרופא מומחה בגסטרואנטרולוגיה ותזונה, שאינו המנתח, אבל עם הרבה נסיון בטיפול בסיבוכים הרפואיים והתזונתיים עם נסיון במעקב אחרי הניתוחים השונים - אשמח לייעץ לך באחת ממרפאותי.

16/03/2015 | 13:06 | מאת: אילנה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים