ניתוח שנכשל

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/02/2015 | 10:03 | מאת: שמרית

שלום עברתי ניתוח שרוול לפני כשלוש שנים. הניתוח הוגדר כמוצלח ,אך כבר בתחילתו הרגשתי שאני יכולה לאכול יחסית כמויות די גדולות , בשנה הראשונה הפחתתי סך הכל כ 25 ק"ג, ומכאן נעצרה הירידה ,כרגע כבר עליתי כמעט 10 ק"ג , וכרגע אני עומדת על BMI של 39 והעלייה נמשכת ואני לא מצליחה לבלום אותה , הדבר מתסכל מאוד . האם אני האם יתכן כי הקיבה נותרה גדולה יחסית, והאם ניתן לבצע ניתוח שרוול נוסף? אם כן מה הקריטריונים תודה מראש

שלום רב המהלך של השרוול שלך מאד אופייני... ההצלחה שלה ניתוח נעוץ באורח חיים בריא הכולל תזונה נכונה ופעילות גופנית. אין מקום לשרוול חוזר

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים