רח' האלונים 9/11 נצרת עילית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/02/2015 | 15:40 | מאת: אלוירה

בת 50, גובה 155, משקל 115. לפני כמה שנים פניתי לבית החולים בלינסון לפרופ' רובין לגבי ניתוח בריאטרי. עברתי את כל התהליך של בדיקות ותור לניתוח במשך שנתיים.שישה יומים לפני ניתוח יתקשרו אלי ואמרו שניתוח בוטל בגלל שפרופ' רובין יתפטר. אחרי כמה זמן אני התחלתי תהליך נוסף לניתוח בריאטרי בבית חולים העמק אצל ד''ר סקרן. חיכיתי תור לניתוח כשנה וחצי.חודש לפני ניתוח אמרו בקופת חולים שלי שאני לא יכולה לקבל טופס 17 וצריכה בעצמי לשלם עבור ניתוח.הבעיה בחוק חדש. אני צריכה קודם לקבל אישור ממרפאה בריאטרי בקופת חולים רקתי בטבריה. שלחתי לשם כל הבדיקות שלי ועכשו אני צריכה לחכות לפחות חצי שנה שיקראו לי רק לביקור. תגידו לי מה קורה בכלל. מה אני צריכה לעשות? אני בוכה כל יום.

לפנות לקופ"ח שלך ידוע שהתורים ארוכים

13/03/2015 | 11:47 | מאת: אילן

אם יש לך ביטוח בריאות בחברת ביטוח כלשהיה , תעשי ניתוח פרטי כדאי לך ואפילו מומלץ

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים