מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/02/2015 | 21:56 | מאת: שמן

שלום רב, לפני כ 10 שנים הורדתי ממשקלי כ 40 קילו בדיאטה מסודרת ובקבוצת תמיכה. בשנתיים-שלוש האחרונות כבר עליתי כ 15 קילו ויותר. אני חסר אונים לחלוטין בהתמודדות עם המשקל - לאחרונה אני עולה במשקל ואובד עצות! בשנים האחרונות ניסיתי דיאטות רבות כולל טיפול תרופתי ודיאטות "קסם" וכן קבוצות תמיכה ודיאטנית באופן מסודר. בקופת החולים לא ממש יכולים לעזור לי. ה bmi שלי הוא 34 (שוקל 110 גובה 178) ואני מטופל בתרופות ללחץ דם, וכן גבולי בערכי הסוכרת והכולסטרול (אבי ואחי חולי סוכרת). האם יש טיפול בריאטרי שאוכל לבצע כדי למנוע את העליה במשקל? האם עלי "להמתין" עד שאעלה במשקל כדי לקבל עזרה? האם יש לך רעיון טוב (אני מוכן להעז ולעשות פעולות "אמיצות" כדי לרדת במשקל)? בבקשה רק לא המלצה נוספת ל"תזונה מאוזנת" ופעילות גופנית... אודה מאוד לעזרה!!!!

ראשית והחשוב ביותר שתדע שהיסוד להצלחה ארוכת טווח כל תהליך הוא אותו תזונה מאוזנת ופעילות גופנית. מעבר לכך ישנם טיפולים שגם ניתן לעשות ב-BMI 34 - בכדי להבין מה הטוב ביותר עבורך דורש ייעוץ רפואי.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים