ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/02/2015 | 11:22 | מאת: רעות

שלום .. אני שלושה חודשים אחרי ניתוח בחודשיים הראשונים ירדתי 17 קילו אך בשלושה שבועות האחרונים ירדתי ממש מעט ...קילו וחצי בערך .. אני אוכלת כמעט הכל כבר ושותה רק מים .. יש לי עדיין עודף משקל של כ10 15 קילו האם תיהיה האצה בירידה בהמשך?

שלום רעות! 17 ק"ג בחודשיים נשמע טוב מאד.... עקומת הירידה אינה קבועה ולעיתים יותר מהירה ולעיתים פחות, מה שניתן להבטיח שאם את מיישמת אורח חיים בריא עם פעילות גופנית ותזונה נכונה - תהיה ירידה למשקלים בריאים ולאורך זמן. בהצלחה בדרך דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים