פוחדת מסיבוכים בניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/02/2015 | 20:41 | מאת: רינת

רציתי לשמוע על כל הסיכויים והסיבוכים בניתוח שרוול.כבר כמה שנים שאני נלחמת על אותם שני קילו עולה ..יורדת.ולא מצליחה לרדת כמו לפני חמש שנים שירדתי 37 קג ועליתי חזרה.הרופא ממליץ לי על ניתוח ואני כאן לילדים מתה מפחד מסיבוכים ותמותה בניתוח..מה לעשות..הוא אומר לי שגם ללא ניתוח אוכל להסתבל..כי אני מתחילה לקבל ערכים גבוהים של סוכר וסובלת מכאבי גב.

15/02/2015 | 20:45 | מאת: רינת

אגב..לאחותי המליצו על ניתוח מעקף ולי שרוול..מה בעצם יותר טוב בשבילי??לפי מה ממליצים על שרוול או מעקף??והאם זה מומלץ??

הפורום נועד לענות על שאלות ממוקדות ולא על דברים כמו: "ל הסיכויים והסיבוכים בניתוח שרוול".... לגבי ההמלצה מה המתאים ביותר עבורך. היא נעוצה בהרבה מאד פקטורים רפואיים, תזונתיים, וכמובן נסיונו של המנתח עצמו. בשל זה אני כרופא מומחה במחלות דרכי עיכול, עם ניסיון עשיר בתחום הייעוצים וטיפול בסיבוכים של הניתוחים הבריאטריים - מקבל אנשים במצבך לייעוצים וביחד מחליטים על פי הפרמטרים המצוינים וכמובן תוך תיאום ציפיות איתך מה המתאים ביותר עבורך.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים