ייעוץ ניתוח או טבעת

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/02/2015 | 15:43 | מאת: יוסי

אני בן 42 שוקל 130 גובה 189 ס"מ. מנסה כבר שנים להפחית משקל ללא הצלחה אמיתית. מתלבט מאוד אם לעשות התערבות כירורגית. ואם כן איזה מהם? מה המלצתכם? יש לציין כי אין לי מחלות כרוניות נוספות. ל.ד. גבולי 130/80

כיום עושים יותר ויותר ניתוחי שרוול ופחות פחות ניתוחי טבעת. אם תרצה ייעוץ של רופא המומחה במחלות דרכי עיכול, איננו כירורג עם ניסיון עשיר במעקב וטיפול בסיבוכים של כל סוגי הניתוחים - כמובן שאשמח....

15/02/2015 | 20:17 | מאת: יוסי

מהו בעצם ניתוח שרוול ומדוע הוא עדיף מטבעת? אני רואה בהודעות קודמות בפורום שגם בניתוח שרוול אנשים עולים בחזרה במשקל, א"כ מדוע לקחת את הסיכונים אם בין כך צריכים להמשיך לשמור על דיאטות וכו'? תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים