שאלה לדר אברהים מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/02/2015 | 15:32 | מאת: בחורה מצפון

דר מטר שלום אני בחורה בת 24 מצפון עברתי ניתוח שרוול וניתוח מעקף קיבה עם כריתת כיס מרה .. מאז הניתוח השני אני סובלת מכאבי בטן נוראיים עם הקאות ובחילות עקב הכאבים עברתי לפרסקופיה אבחנתית שם סגרו את הפתחים מאז אני עדיין סובלת מכאבים כשאני אוכלת מרגישה כאבים נוראיים וגם לא יכולה ליישר את הגב מרוב כאבים פשוט הפסקתי לאכול כלום כבר תקופה אני רק שותה שוקו ותפוזים השאלה שלי האם אני יכולה לחיות בלי לאוכל ? רק עם נוזלים ? לציין שאני מרגישה יותר טוב כשאני לא אוכלת תודה מראש

03/02/2015 | 08:44 | מאת: ד"ר אברהים מטר

לחיות בלי לאכול???!!!! התשובה ברורה את מציגה בעיה ללא פתרון קל ...צריך לפנות למומחה עם כל הצילומים והבדיקות שביצעת על מנת לנסות ולאבחן את הבעיה ממנה את סובלת ..רק אבחון נכון יוביל לטיפול נכון בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים