ניתוח נוסף אחרי מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/01/2015 | 16:53 | מאת: ילנה

שלום! אני 3 שנים אחרי מעקף כיבה ירדתי בהתחלה במשקל ובשנה אחרונה עליתי כמעט בחזרה כל המשקל שירדתי. אני מעניינת לעבור ניתוח נוסף . השאלה שלי היא האם אפשר לעבור ניתוח נוסף לאחר מעקף קיבה? תודה.

עלייה במשקל אחרי ניתוח מעקף קיבה - זה משני להרגלי תזונה לא נכונים - כמובן. אפשר לשקול אולי מעקף תריסריון - שעושים במעט מקומות, אבל זהו ניתוח של תת ספיגה עם איכות חיים ירודה יותר ולא תמיד מומלצת. חשוב שתיפגשי עם כירורג שעושה את הניתוחים או לחילופין לבוא אלי לייעוץ רפואי ובו אספר לך בדיקות מה קורה אחרי הניתוח הזה מכל הבחינות, אני עוקב אחרי רבים אחרי ניתוחים אילו וכמובן אפשר לשקול פתרונות אחרים.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים