עלייה במשקל אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/12/2014 | 20:05 | מאת: חנאן

ערב טוב.. אני 4 שנים אחרי ניתוח שרוול קיבה.. שנתיים אחרי השרוול עליתי 6 קילו.. אך בתקופה האחרונה (6חודשים אחרונים) עליתי 14 קילו.. היום אני שוקלת 94 קילו.. ואני לא יכולה לעצור את העלייה.. מה אתם מציעים לי לעשות?

עלייה חוזרת במשקל לאחר שרוול קורית לאילו שלא מיישמים אורח חיים בריא - לקריאה נוספת: http://www.dr-dean.co.il/pages/cms.php/2014/04/15/97.html אז הטוב והבריא ביותר הוא לקיים זאת

20/12/2014 | 13:27 | מאת: חנאן

שלום דר.. אני מבינה את זה שאני לא שמרתי.. ורק אחרי העלייה הזאת עיקלתי את זה.. מה אפשר לעשות עכשיו?

אמרתי הבריא ביותר - זה לשמור - ויותר מזה - לשנות את אורח החיים. אפשר לדון על ניתוח נוסף - בשביל זה באים אלי למרפאה בבני-ציון אם את גרה בצפון

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים