שאלה כמותית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/12/2014 | 23:20 | מאת: נינה

שלום דין, אני חודשים וקצת אחרי ניתוח מעקף לאחרונה התחלתי להוסיף ירקות קבוע לכול ארוחה.. ומאז אני מרגישה שאני אוכלת יותר. אכלתי בצהריים 3 כפות אורז שלא סיימתי עד הסוף אבל כמעט ואחד וחצי שניצלון בתנור ומלפפון אחד שלם פרוס וגמבה קטנה שלמה. לא הרבה מידי?! בערב טיגנתי קצת נקניקיה שקילפתי ו2 ביצים ומלפפון וגמבה וקצת פחות מחצי טורטיה. לא סיימתי עד הסוף אבל אכלתי מי זה הרבה... ממש מפחדת... את האמת זה תקין או שיש בעיה? אני יודעת שאצל מעוקפים הקיבה קטנה יותר אז איך אני אוכלת יותר ממשוורולים? :/

תשובה מאד מורכבת ותלויה בהרבה מאד פקטורים רפואיים ותזונתיים אין מה לפחד היסוד להצלחה הוא שינוי באורח חיים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים