שנה וארבע אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/12/2014 | 12:40 | מאת: מור

הייי לכולם, כמו שמצויים בכותרת לפני שנה וארבעה חודשים עשיתי שרוול קיבה, ירדתי כמעט 50 קג ממשקלי ומושם מה יש עצירה ארוכה בהמשך הירידה דבר אשר מדאיג אותי מאד! ! ! כמו כן זה מלווה גם בפחד תמידי שהקיבה תתרחב אשמח לשמוע חוות דעת .

השנתיים הראשונות הם השנים שבו יש הרבה ירידה ולפעמים עלייה. השנה הרביעית וחמישית - מביאים במקרים רבים לעלייה, וכאן בא לידי ביטוי האם את מיישמת באופן קפדני אורח חיים בריא לאורך כל הדרך.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים