אנדוברייר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/11/2014 | 20:25 | מאת: שרון

ד ר נכבד שלום רב, אני בת 41, שוקלת כ125 קילו. 1.78, לאחר חמש לידות. לא מצליחה לרזות בעצמי, אבל מאוד מפחדת לעשות ניתוח בריאטרי. לאחרונה שמעתי על הליך האנדוברייר- האם אתה חושב שזה יכול להתאים לי? אמנם אינני חולת סכרת ( עדיין) אבל הסוכר שלי די גבוה (110) ואני מפחדת להגיע למצב בו אהיה סוכרתית. אני רוצה לעשות שינוי ועכשיו כדי למנוע מעצמי סיבוכים בעתיד... אשמח לדעת אם אנדוברייר יכול להתאים לי? ומה הפרוצדורות כדי לבצע את ההליך והעלויות? תודה

שלום רב! בכדי לדעת התאמה לאנדוברייר - צריך לעבור ייעוץ רפואי. לעיתים מתאים גם לאנשים טרום סכרתיים... השלב הבא - הוא ייעוץ רפואי + תזונתי איתי ובו תקבלי את כל הפרטים המדויקים שאת מבקשת. אם תרצי תוכלי לפנות אלי ישירות דרך האתר שלי: Http://www.gastroenterology.co.il

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים