צרבות שנה וחצי לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/11/2014 | 11:03 | מאת: שלו

אני שנה וחצי לאחר לאחר ניתוח שרוול - וסובלת מצרבות קשות כמה פעמים ביום למרות נטילת אומפרדקס באופן קבוע וכדורי מציצה נגד חומציות. לא קשור לסוגי מזון. זה מתחיל להיראות לי לא תקין. למי כדאי לפנות כדי לבדוק שהכל תקין??

זה בתחום של גסטרואנטרולוגיה ובריאטריה - התחום שלי.... אשמח לעזור לך כמובן באחת ממרפאותי ואין ספק שזה דורש בירור http://www.gastroenterology.co.il/gstr-briatr/

22/11/2014 | 19:34 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מדובר ברפלקס קיבתי וושטי שלא מגיב לטיפול תרופתי...ממליץ לפנות לרופא המנתח...במקרים אלה יש לשקול הפיכת ניתוח השרוול למעקף קיבה על מנת לטפל ברפלקס

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים