ניתוח שרוול - סכרתית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/11/2014 | 17:17 | מאת: דולי

אני בת 60 סכרתית מזה 20 שנה, (אציין שהסכרת אצלי היא כנראה תורשתית היה לאבא ולאמא שנפטרו כתוצאה מסיבוכי סכרת) עם זריקות אינסולין במינון של 60 יח" לנטוס, 40 נובורפיד, 1.8 ויקטוזה, כמו כן היה לי לפני כ-4 שנים פציאליס בצד שמאל ולפני שנתיים וחצי שוב בצד ימין, יש לי ריפלוקס משתמשת באומפרדקס וכולסטרול גבוה. משקלי הוא 81 עם BMI 35 גובהי 152 האם אני יכולה לעשות את הניתוח הנ"ל, או שיש איזה שהיא מניעה . ואם כן מה אני אמורה לעשות בכדי לקדם את הנושא

יכולה..... אבל לאור מחלות רקע הרבות וביניהם הרפלוקס חשוב מאד לעבור הערכה גסטרואנטרולוגית לפני כן - כמו בן שאשמח לעזור לך כמו לרבים אחרים...

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים