שלום

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/11/2014 | 14:24 | מאת: שלום ד"ר דין

שלום דין,מאתמול אני לא מסוגלת לאכול,אני בדיכאון שלא קשור לניתוח..ועוד לפני הניתוח כשרע לי לא הייתי מסוגלת לאכול בכלל... אתמול אכלתי שלוש ביסים מחצי צנים ב10 בבוקר בערך ואז ב7 בערב כשלוש כפות פירה ורבע חזה עוף. היום אכלתי רבע צנים וכרגע אני שותה תה ושמתי לב שהוא ניתקע לי באמצע..למה? האם יקרה משהו בגלל שאני לא אוכלת? אני מנסה לאכול בכוח אבל לא מצליחה אפילו המחשבה על אוכל עושה לי רע. בגלל המעקף אני לא יודעת איך להיתנהג עם האוכל עכשיו כשרע לי על הנשמה. ואוכל אף פעם לא ניחם אותי.

שלום רב! אני מבין שעברת מעקף קיבה - חייבים לאכול, אפילו מעט, זה עוזר מאד להחלמה. כידוע, אם את נותחת במרכז שלנו, מרפאתי זמינה לכל השאלות והבעיות הרפואיות והתזונתיות לאחר ניתוחים אילו - שבסיסם הוא שינוי אנטומי במערכת העיכול (קרי מעקף קיבה ותירסריון) - אשמח לעזור לך 04-8359941. שבוע טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים