תודה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/09/2014 | 13:48 | מאת: אני

איפה אפשר לקבוע אצלך יעוץ ולברר עלויות ומיקום? הבנתי שהשרוול גם מתרחב לרוב ובמעקף אחוז מאוד קטן לא יורד מספיק והוא יותר אפקטיבי לטווח הארוך. אבל גם מי שעשה שרוול ועולה אז לרוב לא מאשרים ניתוח נוסף כי המנותח אשם בזה שלא שמר. האם זה כך? עד כמה זה צריך להלחיץ אותי שאחרי מעקף אם לא מרזים מספיק אז אין יותר פתרונות? כי פתאום אני חושבת אז אולי עדיף לי שרוול? אבל אצלי זה בעיה של כמות אבל לא רק כי יחד עם זאת יש נישנושים,וארטיקים,שתיה מוגזת,מיצים ועוד שהשרוול לא יתמודד איתם כמו המעקף שיעזור לי יותר. וגם אני סובלת מצרבות ממש מעיקות שהחומצה בלילה עולה למרות שבצילום וושט קיבה ותריסריון הכול היה תקין , אבל בשרוול זה מתגבר אז אני מפחדת. חשבתי שאני יודעת מה אני רוצה ופתאום אני לא. מפחדת פשוט שלא יהיו עוד פתרונות למקרה הצורך :(,מצד שני אולי כך או כך השרוול גם ככה לא היה עוזר לי כי בשלב מסויים התאבון חוזר ואיתו החשק למתוק המיותר שקשה להגיד לו לא. ובמעקף רק מהפחד שאולי אולי אני מהאחוז הקטן עם תסמונת ההצפה ימנע ממני מלכתחילה לבדוק גבולות שזה טוב. בקיצור אשמח לעזרתך בכל דרך. ותודה.

אין ספק שהיסוד להצלחת כל התהליך הוא שינוי אמיתי ויסודי באורח החיים. את צריכה ייעוץ לראות את החיובי והשלילי בכל תהליך - להבין מה הציפיות שלך וביחד עם הרקע הרפואי הגסטרואנטרולגי שלך.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים