שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/09/2014 | 06:42 | מאת: אני

שלום דר. ב2.10 יש לי ניתוח מעקף.. מהתחלה רציתי מעקף קיבה ופתאום קראתי ושמעתי שעם שרוול ניכשל אז עושים מעקף.. ועם המעקף ניכשל אז אין יותר מה לעשות. לא חושבת חלילה שהניתוחץ יכשל או משהו אבל תמיד נחמד שיש אפשרויות בחיים וזה מפחיד אותי רצח שאחרי מעקף אין ץ אפשרויות.. מה כאילו עם חלילה לא יורדת מספיק לאחר מעקף קיבה אז זהו? נישארת שמנה? ה ישמור.. ופתאום בגוגל אני קוראת המון על ץ אנשים שעשו מעקף ופתאום עלו.. אני מפחדת כי לפעמיים התזונה נכונה והכול נכון והגוף לא יורד ואף עולה מנסיון. מתסכל אותי ומפחיד אותי מאוד. ועוד שאלה,המנתח אמר שמעקף מתאים לאהובי מתוק אבל רק אצל אחוז מועט יש תסמונת ההצפה.. אז למה עדיין המעקף יותר מתאים להם?

זה נכון אחרי מעקף קיבה - יש בעיה לעבור לניתוח נוסף.... לאוהבי מתוק - אין ממש קסם של פיתרון ניתוחי מאד מאד יעיל שמאפשר המשך אכילת מתוקים ביתר - הכי טוב להיגמל מהמתוקים. אשמח לקבל אותך לייעוץ בכדי לתת לך יותר תובנות על כל הניתוחים, החיים איתם, היסודות להצלחה - וזאת כדי שתגשי לצעד הזה בצורה הטובה והמוכנה ביותר

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים