7 חודשים אחרי שרוול כאב צובט לצד הטבור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/09/2014 | 12:05 | מאת: אורן

שלום לכולם, עברתי ניתוח שרוול קיבה לפני כ-7 חודשים, עד כה הורדתי כ-50 ק"ג ממשקלי והכל תקין מלבד מחסור בויטמין די. ביומיים וחצי האחרונים מרגיש מידי פעם כאב צובט בבטן, כמה ס"מ מימין לטבור. הכאב לא חזק במיוחד אבל מורגש, ואני חש בו בעיקר בעת תנועות מסויימות (קימה ממיטה, כיסא או כיפוף) אך לא רק. מלבד זאת איני סובל תסמינים נוספים אך, לפני כחודש רופא כירורג איבחן כי אני סובל מטחורים ולעיתים היציאות שלי מלוות בדימום טרי על הנייר. מזה מספר שבועות אני נמצא במערב אירופה ואגיע לישראל רק בעוד כחודש, תוהה האם הכאב שתיארתי מעלה חשד למשהו והאם יש מקום להיבדק בדחיפות על ידי רופא מקומי? תודה רבה מראש.

נתחיל מזה שירידה של 50ק"ג ב-7 חודשים זה לא תקין. אתה צריך ייעוץ וזה לא לרשת

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים