מהו תחילת ההליך שמסתיים בניתוח שרוול?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/09/2014 | 07:01 | מאת: אמריקאית שמנה

אני תושבת ארה"ב שמנה ששוהה כרגע בישראל ויש לי ביטוח רפואי. מצאתי באינטרנט את הניתוח הזה ואני מעוניינת מאוד לעבור אותו. שלחתי לחברת הביטוח בקשה לאשר לי אותו והם ענו לי שכדי לאשר אותו הם צריכים שאני אשלח להם את המכתב הטיפולי/קליני עם המלצה של רופא לאשר את ההליך כיוון שהוא נחוץ מבחינה רפואית. ממי אני משיגה את המסמכים האלה? תור למי או למה אני צריכה לקבוע קודם כל?

נא לפנות לייעוץ רפואי אם צבורי - קופ"ח אם רטי - כתלות במקום מגורים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים