חזרה לעצמאות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/08/2014 | 18:39 | מאת: שואל 1306

שלום, האם ניתוח השרוול נעשה תחת הרדמה מלאה? ואם כן, כמה זמן בממוצע לוקח לחזור לשגרת החיים? אפרט - אני נכה צה"ל המיפלג שמתכנן לעשות ניתוח בריאטרי (שרוול) וחושש מהתקופה בה אהיה תלוי בסיעוד. צד שמאל שלי אינו פונקציונאלי מתקשה בהליכה והיד עצמה אינה תיפקודית. הפחד שלי הוא מהצורך שאחרים יסעדו אותי. מאחר ואני חי לבד וללא משפחה.

כן שבועות בודדים

01/09/2014 | 02:21 | מאת: שואל 1306

דר' שלום, כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב - השאלה לא נגעה לזמן ההחלמה אלא לזמן שבו אהיה עצמאי ואוכל לסעוד את עצמי לאחר הניתוח. תוך כמה זמן בממוצע לוקח להתאושש ולחזור לתפקוד ADL נורמלי, לאחר ניתוח שרוול?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים