איסוף שתן

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/08/2014 | 15:51 | מאת: CHOMPI

שלום בבדיקת איסוף שתן הגיעו ערכים חריגים: creatinine (u)/24H- 3 cortisol Free (U)/24H - 91.2 בדיקה בוצעה פעמיים, כי הרופאה חשבה שביצעתי את הבדיקה לא נכון. ראיתי באתר של מכבי שיש חומר "משמר" חומצתי שצריך להוסיף למיכל לאורך האיסוף בהתחלה ואח"כ לאחר ליטר שתן. לא קבלתי אמפולות כאלה אלא רק מיכל. מה עלי לעשות עם התוצאות ? האם עלול לגרום לאי אישור ביצוע ניתוח שרוול ע"י הוועדה ?

לדבר עם האחות שוב אם הרמה מוגברת - וודאי שיכול להשפיע בועדה אם הוא מוגבר אפשר לעשות בדיקה נוספה

20/08/2014 | 14:52 | מאת: CHOMPI

שלום, כפי שכתבתי בצעתי כבר בדיקה נוספת שהגיעה עם אותם ערכים creatinine פעם אחת 2.9 ובפעם השנייה 3 cortisol Free (U)/24H - 91.2 מה עלי לעשות ? מה זה מסוכן בריאותית ? ...קראתי על תסמונת קושינג....

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים