שאלה על בדיקה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/08/2014 | 18:18 | מאת: נינה

שלום דין, יש לי שאלה.. מקווה שזה קשור לכאן.. חשבתי שלא עשיתי בדיקת קושינג אז רצתי עכשיו לאונוקרינולוג והוא אמר שעשיתי...כנראה בדיקת דם ורופאת משפחה הביאה לי על הדרך גם לזה.. אבל האנדוקרינולוג לא הביאה לי מכתב שאין לי קושינג אבל הביא לי מכתב לניתוח ורשם שהוא ממליץ... אז לפי זה ניתן להבין שאין לי כלום והוועדה תקבל את זה? ועוד שאלה,איך בדיקת הקושינג מופיעה בבדיקות הדם? תחת איזה שם? אני רוצה לבדוק שאכן יש לי אותה. בבדיקות שמאוחדת מבקשת לאשר ניתוח הוא רשם ליד הקושינג שהכול תקין וחתימה.. זה תופס למקרה חירום בועדה? זה ב19.8 ואני מממש בלחץ. ורציתי לשאול אותך עוד דבר שקצת מדאיג אותי.. הרבה אנשים ששאלתי בפורומים שונים אמרו שהייתה להם בוחתה לועדה.. אצלי יש דפים אבל זה לא כמות גדולה כמו שכולם מספרים.. איך אפשר לפני הועדה להיות בטוחה שיש לי הכול? כמובן שהעבור עם הרופאת משפחה על הכול. אך היא לא בקיעה בתהליך ובגלל זה אני דואגת. וכרגיל מודה לך מכול הלב על זה שאתה תמיד עונה לי :).

בדיקת קושינג = רמת קורטיזול בדם או איסוף לועדה צריך: בדיקות דם - ס"ד + כימיה מלאה תקפודי קרישה תפקודי תריס איסוף שתן צילום חזה אק"ג צילום קיבה או גסטרוסקופיה היסטוריה רפואית הפנייה מכירורג של קופה לפעמים אישור דיאטנית ו/או פסיכיאטר כתלות בקופה

14/08/2014 | 18:08 | מאת: נינה

מניחה שיש לי את הכול. רק נישאר האקג ובדיקת הדפיקות לב. יהיה בסדר :).

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים