בקע בסרעפת וריפלוקס

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

27/07/2014 | 09:53 | מאת: יפה

כ-5 חודשים לאחר ניתוח שרוול, לאחר הרבה תלונות שk אי יכולת לאכול וצביתות בקיבה, עשיתי צילום ושת קיבה ותרסריון, לפני בדיקת גסטרו, ושם התברר כי יש בקע בסרעפת וריפלוקס (שלא היו בצילומים שלפני הניתוח) מה עושים עכשיו? איך ניתן להקל תופעות עד לפגישה שנקבעה עם הרופא המנתח? האם זו תופעה מוכרת לאחר שרוול? האם יש דברים שאסור לי לעשות כרגע שעלולים להזיק יותר (כמו תרגילינ בטן למינהם?) אשמח לכל מידע בנושא

התופעה מוכרת לאחר השרוול יש לקחת דבר ראשון תרופות ממשפחת לוסק, אומפרדקס, לנטון וכו' ולהתייעץ עם גסטרואנטרולוג מומחה לתחום - כמובן שאשמח לעזור: http://www.gastroenterology.co.il/clinics/

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים