מקוצרת בהריון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/07/2014 | 15:11 | מאת: שריתי

היי ד"ר דין! עברתי לפני 4 שנים מעקף קיבה שאיתו ירדתי בערך 40 ומשהו קילו. בשנה וחצי האחרונות העלתי בערך 6 קילו וזה טיפה מטריד אותי. בנוסף משעשיתי את הניתוח אני סובלת מעצירות חמורה וניסיתי המון תכשירים שהשפיעו בהתחלה או בכלל לא. היום אני לוקחת את סיבי הבנפייבר פעמיים ביום (2 כפות בבוקר ו 2 כפות בערב). לפעמים זה עוזר ולפעמים לא. אני נמצאת כרגע בשבוע 9 להריון ויש לי כמה שאלות: האם הסיבים מזיקים להיריון או שאני יכולה להמשיך לשתות אותם? האם יש משהו יותר חזק שיכול לעזור לי מהסיבים האלה? כי מאז תחילת ההריון אני בקושי הולכת לשירותים ושאלה אחרונה: אני יןדעת שיש איסור על מנותחי קיבה לשתות גזים, ובאמת 4 שנים לא שתיתי בכלל גזים, אבל כרגע בהריון מה שמעט מקל לי על הבחילות הנוראיות זה גזים... השאלה שלי היא האם זה בסדר ובאיזה כמויות אני יכולה לשתות? תודה מראש, שרית.

הי! הסיבים אינם מזיקים להריון את יכולה לנסות נורמלקס האיסור הזה לא בא ממני - אין בעיה עם זה כמובן הכל בכמויות הנכונות והמתאימות

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים