אני אחרי ניתוח טבעת משנת 2010 עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/07/2014 | 07:32 | מאת: יפעת

שלום רב, אני אחרי ניתוח טבעת משנת 2010 עייפות כרונית, חולשה , חולה כל הזמן ונידבקת המון (גננת )וכל הזמן, מאז הניתוח לא נטלתי ויטמין יום אחד, עשיתי בדיקות דם ונימצא חסר קל בויטמין די, כל השאר תקין.אנא עצתכם איך עם טבעת אוכל לשפר הבריאות?אי אפשר לאכול ירקות ופירות וגם חלבון זה מוגבל. אשמח לתשובה

לשפר בריאות עם הטבעת? צריך להבין לעומק בדיוק מה גורם לסימפטומים שלך.... כמובן אם את לא אוכלת ירקות ופירות ולא לוקחת ויטמינים - זה לא טוב!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים