זכאות לניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/04/2014 | 00:30 | מאת: לינוי

ערב טוב אני בת 32 גובה 158 ומשקל 90 אני כבר ניסיתי את כל הדיאוות האפשריות....דיקור סיני שומרי משקל חלי ממן...ולצערי אני יורדת ומעלה כפול. יש לי ביטוח פרטי של הראל שנןתן החזר על הניתוח אבל רק אם זה רפואי. היתי אצל רופא משפחה והוא אמר לי שעם בי אם אי כמו שלי אני לא זכאית אלא רק מ 40 ומעלה או אם יש לי סוכרת...אז מה אני יכולה לעשות המצב קטטוני !!!!

אילו הוראות של משרד הבריאות..... אפשר לנסות לבחור בפעולות אחרות כמו בלון קיבה או אנדוברייר - עם אפשרות של הסכם מול חברות הביטוח. חשוב שתדעי שהיסוד להצלחה ארוך טווח של כל הפעולות הוא שינוי יסודי ומהותי באורח החיים - אז זהו בעצם הפיתרון! חג שמח

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים